JCS Merchandise
Kategorier
Mest lästa inlägg

JCS Summer Meet 2017

Nu är det snart dags för ett nytt soligt summer meet. Denna gång håller vi till i vackra Dalarna. Basen kommer vara Aspnäsbanan utanför Säter.
Området i Säter har gott om plats för husvagnar och husbilar samt plats för några tält också.
Vi ska försöka hitta plats till alla som vill men först på plats gäller.
Kiosk kommer finnas med möjlighet att köpa godis, läsk, fika och vid lunchtid hamburgare.

Kartor på två av områdena och bilder från körningar på de olika områdena finns på www.dalaoffroad.se.

Aspnäsbanan är ett motorområde med bra variation. Det finns skogsslingor, både lätta och några lite tuffare, en myr, lite vatten och en gammal crossbana Ett teknikhörn ligger bra till för publik i direkt anslutning till infarten till området. Området öppnar redan fredag vid lunch. Området med Aspnäsbanan ligger 3 km väster om Säter, N 60° 20.395′, E 15° 40.056′.

Björnhyttan, Ludvika

Björnhyttan erbjuder en skogsslinga med mycket sten och några spännande skråkörningar. Delar av banan (som kan undvikas) är trång för större bilar med det går att komma fram med en JKU/Grand.
Området ligger 7 km väster om Ludvika. Följ skyltningen mot Gonäs och passera förbi genom byn på Gonäsvägen västerut, 60°8’9.6″N 15°2’4.6″E. Avståndet från Säter är 58 km.
Vår tanke är att ta med de som vill till Ludvika på en gemensam körning lördag efter lunch. Då hinner vi dit, köra slingan och tillbaka till kvällsmaten. ​Men det går bra att köra i Björnhyttan hela helgen mellan kl 10.00-21.00.

Hedemora

En crossbana och en ravin med höga kanter och som är blöt i botten, rejält blöt på vissa platser. Gillar man lera är Hedemora det bästa området av de tre som finns att utforska under träffen. Tyvärr är det bara tillgängligt på söndagen då man har en öppen träff. Men det är hela söndagen från kl 10.00 till 16.00 som gäller för det som vill!
Området ligger 4 km nordväst om Hedemora. 60°18’26.17″N 15°56’35.78″E. Avståndet från Säter är ca 18 km.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/6/e/3/jeepclubsweden.se/httpd.www/wp-content/themes/off_road_theme/comments.php on line 191

You must be logged in to post a comment.

Banner


JCS Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.