JCS Merchandise
Kategorier

Om oss

Jeep har om något märke representerat mer än bara en produkt. Jeep representerar historia och ett sätt att leva. Jeep är synonymt med offroadkapabilitet, individualism och äventyr. Jeep Club Sweden finns för att leva upp till det, genom att ge support och främja din resa mot ett medlemskap i Sveriges snabbast växande Jeep-gemenskap som ett naturligt inslag av att äga en Jeep.

Med tekniska råd och instruktioner från medlemmar i Jeep Club Sweden så kommer du att dra fördel av Jeep Club Swedens samlade kunskap som ett komplement till din lokala Jeephandlare. Vi jobbar för att ha en stark familjekänsla i klubben. Vi jobbar också hårt för att knyta kontakter inom 4×4 industrin för att skapa mervärde åt våra medlemmar i form av rabatter och liknande.

Jeep Club Sweden (JCS) startades i formen av en ideell förening på sensommaren 2003 och började med ett tiotal medlemmar. Idag är vi Sveriges officiella Jeepklubb och har ca. 150 medlemmar spridda över hela landet och vi fortsätter att växa!
Syftet med föreningen är att samla medlemmar intresserade av Jeep® och dess teknik och användning. Både styrelsen och medlemmarna har aktivt arbetat för att marknadsföra föreningen och det har ju som vi ser givit resultat i form av ökat medlemsantal. Vi arbetar också aktivt med att utöka antalet sponsorer såväl som rabattlämnare och har numera även ett nära samarbete med Jeep – DaimlerChrysler Sverige.

Banner


JCS Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.